Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Željko Pavličević
Povratak na članak

Pogodila ga priča o Draženu: Ne dam da se stvara mrlja na čovjeku kojeg više nema

– Priča o lošim odnosima nije istinita jer ne postaje se europski prvak uz sukob trenera i najboljeg igrača – istaknuo je Pavličević

Komentari 19

LI
linkser2
08:31 04.12.2020.

i dajte vijest o velikom Plećašu... jeli još u bolnici, zašto je on toliko marginaliziran?

VL
LI
linkser2
13:07 03.12.2020.

Previše je Pavličevića po novinama... njegovi rezultati su fascinantni, pogotovo ako znamo da su daleko iznad njegovih dosega, zasluga i sposobnosti ali.. čovjek je bio na pravom mjestu u pravo vrijeme...u Zagrebu a posebno u Splitu!!!

VL
MI
Mikrovalna
13:34 03.12.2020.

Igrom slučaja iz prve ruke znam što igrači koje je vodio misle o njegovim trenerskim sposobnostima. Upravo tako, na pravom mjestu u pravo vrijeme. A kad imaš takve reference već u startu trenerske karijere, na njima još dugo možeš životariti.

VL
Avatar andro_livi
andro_livi
13:57 03.12.2020.

Slavka Šajbera, komunističkog moćnika koji je sponzorski oblikovao veliku Cibonu. Sarkazam ili nesto drugo? Komunjara, nesto ruzno, a stvorio je Cibonu koja nikad vise nece biti ono sto je bila! Pa sta cemo sad sa tim komunizmom?

VL
SI
sisavac
14:28 03.12.2020.

kakva mrlja, na draženu? ej, pa ljudina je to bio, motor, pokretač momčadi. uvijek o njemu sve najbolje. šteta što takva ljudina nije htjela sa svojim prijateljima, igračima, u isti autobus, već je odjurio sa ženskom, i eto, nesreća. sad čujemo da je bio živčan pred utakmicu. svima pričate kako je bio smiren, veseli tip, kojeg ništa nije uznemiravalo, a što je ovo? dražen je bio samo čovjek, po ničemu drugačiji od drugih, osim malo u košarci, šteta što su mediji od njega nakon tragičnog događaja napravili anđela. pustimo ga, on spava...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.