Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZGUBIO ŽIVCE

Evo zašto su se Kamerunci sukobili na utakmici s Hrvatskom

Kamerun
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/2
21.06.2014.
u 14:45

- Rekao sam mu da mi je trebao dodati lopti, a on je odgovorio 'da, imaš pravo'. Ista se stvar dogodila protiv Hrvatske, a kada sam ga upozorio on mi je odgovorio: 'daj, pusti me na miru' - rekao je Assou-Ekotto.

Kameruncima će težak poraz i četiri primljena gola protiv Hrvatske dugo ostati u sjećanju, ali neće se tako brzo zaboraviti ni ponašanje kamerunskih nogometaša. Najprije je Alex Song neobjašnjivo laktom udario Marija Mandžukića i u 40. minuti i zaradio izravni crveni karton, a potom su se Benoit Assou-Ekotto i Benjamin Moukandjo sukobili za vrijeme ali i nakon utakmice.

Igrač Tottenhama Assou-Ekotto je u razgovoru za L'Equipe objasnio što se to dogodilo na terenu.

- Poludio sam na njega još na utakmici s Meksikom, jer je pokušao predriblati dvojicu protivničkih igrača, ali je izgubio loptu. Rekao sam mu da mi je trebao dodati lopti, a on je odgovorio 'da, imaš pravo'. Ista se stvar dogodila protiv Hrvatske, a kada sam ga upozorio on mi je odgovorio: 'daj, pusti me na miru'. To me razljutilo i zato sam reagirao tako kako sam reagirao. Morate me shvatiti, bio sam frustriran - rekao je Assou-Ekotto i dodao:

- Jednostavno se nisam mogao kontrolirati. Gubili smo 4:0 i izgubio sam živce.

 

>>Iznervirani Kamerunci uspjeli su se potući i međusobno
>>Kamerunski izbornik: Šokiran sam, morat ću razgovarati s igračima
>>Song: Iznevjerio sam svoju zemlju, molim vas da mi oprostite

Komentara 7

DU
Deleted user
16:49 21.06.2014.

Ekotto je izjavio da postoje važnije stvari u životu od udaranja lopte unaokolo, i da je nogomet samo posao..Svaka mu čast..Inače je rođeni francuz..

KA
kajinx
15:51 21.06.2014.

Pa, to je strašno! Rekao mu je: Imaš pravo!

AN
anton1
21:24 21.06.2014.

Ne znate vi sto je afrika, pa ne mozete njih shvatiti. Mozda je i bolje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije