Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pojačanje rome

Rimljani poludjeli za Džekom: Skandiralo mu pet tisuća navijača, jedva došao na trening

Edin Džeko
Foto: Youtube Screenshot
1/3
13.08.2015.
u 11:51

Došao sam u Romu osvajati titule. Nadam se da ćemo osvojiti mnogo trofeja, poručio je Džeko

Trakavicama je konačno došao kraj – Edin Džeko potpisao je jučer ugovor i službeno je novi igrač Rome. Danas će biti predstavljen na Olimpicu.

Džeko će nositi dres s brojkom 9 na leđima, a u videu pogledajte kako su ga dočekali navijači kojih se u zračnoj luci okupilo oko pet tisuća.

 Očekivao sam grupicu navijača na aerodromu, ali sigurno ne ovo. Oduševljen sam što me toliko ljudi dočekalo i htjelo pozdraviti, želim  zahvaliti svima –  poručio je Džeko.

 

Nakon potpisivanja ugovora Džeko je dao kratku izjavu. 

– Došao sam u Romu osvajati titule. Nadam se da ćemo osvojiti mnogo trofeja, no, prije toga moramo vrijedno raditi na terenu. Na kraju ćemo, nadam se, biti tamo gdje želimo. Mogu obećati da ću dati sve od sebe za ovaj klub na svakoj utakmici – izjavio je Džeko. 

U Rominu trening-kampu jučer je odradio i prvi trening, a mogao bi debitirati u prijateljskoj utakmici protiv Seville u petak navečer. Džeko se automobilom jedva probio do trening-kampa jer navijači su ga cijelim putem pratili.

 

A Manchester City nakon što je pustio svojeg napadača napisao mu je posvetu.

– Miljenik Cityjevih navijača kao i bosanskih "dijamant" je sjajio u klubu te ćemo ga pamtiti po ključnim ulogama u Cityjevih posljednjih trijumfalnih pet godina – stoji u priopćenju na Cityjevoj stranici. 

– Svi u klubu želimo mu sve najbolje u budućnosti te mu se zahvaliti na njegovim uslugama u Manchester Cityju – dodaje se. 

>>Szczęsny: Džeko nam može donijeti naslov prvaka

Komentara 2

JT
Jedan_tamo
12:38 13.08.2015.

Nista pritiv Djeke, niti protiv susjednih naroda, al pisite o nasim barem toliko kao o njima ako vec ne vise ;-) Jedna ideja je pisati o velikom transferu (mogucem) A. Halilovica u Hamburg ili Dormund. Cijeli transfermarkt vrije o toj temi..

WA
wassupp12345
18:19 13.08.2015.

A kaj bi tek bilo da je Modric dosao?Ili Raketa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije