Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Voli ovo podneblje

Pogledajte u koju sportašicu je bio zaljubljen Donald Trump: 'Ona je najljepša žena na svijetu'

Melania Trump
Foto: Reuters/ PIXSELL
1/16
09.11.2016.
u 08:59

– Nekada sam igrao nogomet, ali on nije toliko popularan u SAD-u. Nogomet je sjajna igra i volim ga. Igrao sam ga u srednjoj školi

Donald Trump novi je američki predsjednik. Nakon napete i uzbudljive izborne noći, rezultati su pokazali da je pobijedio Hillary Clinton i useljava se u Bijelu kuću.

Trump je u svijetu poznat kao poslovni čovjek i političar, ali ima i dodirnih točaka sa sportom. Nekoliko je puta izjavio da voli sport, a zanimljivo je da obožava nogomet.

– Nekada sam igrao nogomet, ali on nije toliko popularan u SAD-u. Nogomet je sjajna igra i volim ga. Igrao sam ga u srednjoj školi. U Europi je popularniji nego kod nas u SAD-u, ali to se mijenja, rekao je jednom prilikom Trump.

Zanimljivo, otkrio je i tko mu je najzgodnija sportašica svijeta.

– Ana Ivanović! Ana Ivanović je najljepša žena koju sam vidio. Jednostavno najljepša – rekao je Trump koji očito jako voli žene iz ovoga dijela svijeta. Naime, supruga Melania Trump je iz Slovenije, a mnogi svjetski mediji pisali su da je Trump čak bio i zaljubljen u Anu Ivanović.

>> Tjednik Max! i sport Večernjeg lista pratite i na Facebooku!

Komentara 5

Avatar 123456
123456
10:08 09.11.2016.

Gospodin predsjednik USA ima dobar ukus i mislim kak bu sjajan predsjednik. Clinton čak nije imal ni dobar ukus!

CM
Cile_Mile
09:17 09.11.2016.

I meni je Ana najljepša sportašica, objektivno rečeno, tako je.

Avatar Crnokošuljaš
Crnokošuljaš
01:51 10.11.2016.

Ima ljepsih hrvatica. Ne kuži Trump.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije