Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ELITNO DRUŠTVO

Pogledajte tko su najbolji strijelci u povijesti Lige prvaka

Raul
APF/Pixsell
06.11.2014.
u 15:50

Raulov rekord ugrozio je Lionel Messi 71. pogotkom u Ligi prvaka i sad je već nekako jasno da će ga oboriti već ove godine. Ostala su još dva kola u skupini, ali u utrci je i Ronaldo koji zaostaje samo jedan pogodak tako da ćemo okruniti novog kralja i usput gledati koliko će čuvati krunu od prvog izazivača.

Fascinantno je pak to što je Messi zabio 71 u 90 utakmica, dok je Raulu za to trebalo 139 utakmica. Primjerice, Ryan Giggs je igrao 138 utakmica u tom elitnom natjecanju i zabio 28 pogodaka. Ujedno, on je posljednji na listi 25 najefikasnijih u povijesti najtecanja.

A u detaljniju analizu najboljih kroz fotogaleriju nas vodi Goal.com, pogledajte je OVDJE.

>> Messi se izjednačio s Raulom i bacio rukavicu Ronaldu

>> Pogledajte na kojim je sve stadionima Messi zabijao u Ligi prvaka

Komentara 1

LU
lukateli1
17:25 06.11.2014.

Gerd Muller 35 golova u 35 utakmica! Messi se jedino njemu jos nije priblizio!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije