Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliki prijatelji

Novak Đoković sjajnom porukom oduševio Marina Čilića

Marin Čilić i Novak Đoković
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
03.11.2018.
u 14:05

Marin i Novak su veliki prijatelji izvan terena što potvrđuje i njihova prepiska na Instagramu

Marin Čilić nije uspio izboriti polufinale Mastersa u Parizu. Najbolji hrvatski tenisač je nakon više od dva sata igre izgubio od Novaka Đokovića sa 6:4, 2:6, 3:6.

Bila je to 16. pobjeda srpskog tenisača u 18. međusobnom dvoboju na ATP touru. Marin i Novak su veliki prijatelji izvan terena što potvrđuje i njihova prepiska na Instagramu.

Foto: Instagram/Screenshot

'Uvijek je zadovoljstvo igrati protiv Marina Čilića, istinskog borca i uzornog tenisača. Čestitam prijatelju što si pokrenuo zakladu za djecu. Idemo!', napisao je Đoković, a naš mu je tenisač odgovorio:

'Hvala prijatelju na nevjerojatnom susretu i podrški na terenu'.

Novak Đoković će od ponedjeljka ponovno biti najbolji tenisač svijeta.

Marin Čilić i Novak Đoković
1/7

Komentara 19

AR
arthur1
14:27 03.11.2018.

Gospoda!

KO
kodifan
16:34 03.11.2018.

živjelo bratstvo i jedinstvo

AN
Andreeejjj
19:23 03.11.2018.

BraWooo primitivni komentatori, vi ste SRAMOTA Hrvatske! Prije podne mrzite sami sebe a popodne cjeli svjet, bljaaak i fuuuj!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije