Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osvrt na Hrvatsku

Pogledajte što slovački mediji pišu o Vatrenima uoči utakmice, nisu nas mazili

Hrvatska nogometna reprezentacija
Foto: DPA/Pixsell
1/3
05.09.2019.
u 16:32

Vatrene u petak čeka susret sa Slovačkom u sklopu kvalifikacija za Europsko prvenstvo

Utakmica se igra u Trnavi od 20:45 sati, a tamošnji mediji očito prate što se događa s hrvatskom reprezentacijom jer je portal Šport odlučio svoje čitatelje počastiti pričama kako Vatreni imaju velike probleme. 



- Ponos svih Hrvata, njihova reprezentacija, pretrpjela je goleme gubitke. Ostala je na samo deset osvajača srebra u Rusiji, a ozljedom Matea Kovačića i odustajanjem Ivana Rakitića upala je u velike probleme. Nema više one čvrste obrane sa Svjetskog prvenstva.

Dejan Lovren imao je zanimljivo ljeto, a za Liverpool ove sezone nije odigrao ni minute, Mitrović se vratio nakon ozljede, Barišić ne igra koliko bi trebao i svima je jasno da je obrana najslabija karika hrvatske momčadi - piše portal koji se pozabavio i slučajem Duje Ćalete-Cara, a smatraju i da naša sredina više nije toliko jaka. 



- Baza svih uspjeha te velike reprezentacije bila je osovina Modrić - Rakitić. No Rakitića nema, Kovačić je ozlijeđen, tako da će sve pasti na leđa Luke Modrića. Što se tiče napada, Dinamove igrače Petkovića i Oršića pamtimo iz sudara Dinama i Spartaka i o njihovim kvalitetama ne treba posebno pričati. No oni će s Brekalom vjerojatno biti na klupi i glavni posao morat će odraditi Rebić i Perišić - pišu Slovaci.

 

Ključne riječi

Komentara 4

WO
Wolfić
16:37 05.09.2019.

Ah šta će, moraju se nekako hrabriti. Znaju šta ih čeka.

DE
derin
19:27 05.09.2019.

Ajmo naši, samo jako i hrabro od prve do zadnje minute! 🇭🇷

BL
Blender
17:51 05.09.2019.

Nisam vidio da hvale negdje svoje igrace a mi kao imamo problema :) Mi imamo i na klupi igrace koji bi im natrpali mrezu!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije