Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poruka podrške

Pogledajte što Ronaldova cura objavljuje usred skandala sa silovanjem!

Georgina Rodriguez
Foto: screenshot/instagram
1/2
03.10.2018.
u 19:07

Ronaldo je javno preko Facebooka poručio kako nije kriv i da će to dokazati. Osudio je silovanje rekavši da je to za njega gnjusan zločin.

Najbolji portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo našao se u središtu najvećeg skandala u svojoj karijeri. Kathryn Mayorgu optužila ga je da ju je silovao 2009. godine u noćnom klubu u Las Vegasu

Ronaldo je javno preko Facebooka poručio kako nije kriv i kako će to dokazati i osudio je silovanje rekavši da je to za njega gnjusan zločin.

Njegova djevojka Georgina Rodriguez najveći mu je oslonac. Putem Instagrama konstantno šalje poruke podrške. Danas je objavila još jednu na kojoj pozira s djecom, blizancima Evom i Mateom i Alanom koja je stigla na svijet lani.

Foto: screenshot/instagram

– S njima je svaki dan prekrasan – napisala je Georgina

Georgina je potpuno sigurna da je Cristiano nedužan i da su sva nedjela za koja ga se tereti lažna

Pogledajte video: Cristiano Ronaldo i Mario Mandžukić Juventusov su ubojiti tandem

 

Komentara 9

ME
medjimurec
08:10 04.10.2018.

Jakog li silovanja sa zadrskom od nekoliko godina , "dami " zamirisala njegova lova pa ce je tako sasvim lako zaradit pa to je postalo trend u svijetu . Uskoro sex samo u prisustvu dva svjedoka i dozvolu ovjerit kodrit kod javnog biljeznika inace ko zna sta moze nastat nakon par godina ....

DE
derin
22:39 03.10.2018.

Lik s najjačim PR-om na svijetu. Pola nagrada je dobio na PR.

JM
ja-ma
00:32 04.10.2018.

I prvo dijete je kupio od neke klinke koju je napumpao i platio joj da šuti pa malog dao svojoj mami.Sad kad i ta potroši lovu pa izađe u javnost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije