Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Alkoholiziran

Pogledajte što je Hazard napravio na travnjaku, iako je njegov suigrač priznao: 'Pili smo cijelu noć'

Eden Hazard
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/5
26.12.2016.
u 09:38

- Pili smo cijelu noć, a kad je trener ujutro vidio Hazarda, shvatio je da cijelu noć nije spavao

Eden Hazard, jedan najboljih igrača Chelseaja i Premiershipa, u Englesku je stigao 2012. godine za 35 milijuna eura. Londonski klub uočio ga je dok je bio član Lillea u kojem je Hazard 'žario i palio' i u kojem je zaista bio glavna faca.

Za transfer se znalo i prije nego je završila sezona 2011./12., a njegov tadašnji suigrač Rio Mavuba otkrio je jednu zanimljivu anegdotu.

- Inače nismo izlazili prije utakmica, no prije utakmice s Nancyjem znali smo da smo osigurali treće mjesto i Eden je organizirao druženje sa suigračima s obzirom da mu je to bila zadnja utakmica za Lille. Cijelu noć smo pili, a kad je ujutro trener Rudi Garcia došao u Edenovu sobu, shvatio je da nije spavao cijelu noć, rekao je Mavuba.

No, Hazard je i u takvom stanju pokazao tko je gazda, odigrao je fenomenalnu utakmicu i Nancyju zabio tri gola. Teren je napustio u samoj završnici i zaradio ovacije navijača.

Komentara 2

BR
brčko
10:41 26.12.2016.

bravo VL, senzacionalan članak kao "primjer" nogometnom podmladku

Avatar poljicanin
poljicanin
15:12 26.12.2016.

Zvuči kao da je nastavio piti davno bi osvojio zlatnu loptu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije