Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uoči borbe

Pogledajte Stipu Drviša 's Cro Copom u krevetu'

Mirko Filipović, Stipe Drviš, sparing (1)
Daniel Kasap/Pixsell
08.11.2013.
u 10:20

Drvišev serijal intervjua "S Cro Copom u krevetu" bilježi veliku pažnju na Facebook profilu, a netko ga je odlučio prenijeti i na YouTube.

Mirko Filipović u Rusiji se nalazi se svojom brojnom ekipom, a njezin iznimno važan član je i bivši boksač Stipe Drviš.

No, bivši hrvatski amaterski i profesionalni boksač očito bi vrlo lako svoju karijeru mogao nastaviti i u novinarskim vodama. Njegov serijal intervjua "S Cro Copom u krevetu" bilježi veliku pažnju na Facebook profilu, a netko ga je odlučio prenijeti i na YouTube.

Ovog puta glavna je tema dolazak nekih od najvećih UFC-ovih zvijezdi u Moskvu na poziv čelnika Legenda 2, a to je nešto što se Cro Copu ne sviđa previše te je uvjeren da ni Dana White neće biti oduševljen.

O čemu se točno radi provjerite u ovom zanimljivom video intervjuu. Otkrit ćemo vam samo da Mirko neke njihove poteze smatra izuzetno neprofesionalnim!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije