Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Plavi, plavi

Pogledajte slavlje Dinamovih juniora nakon remija protiv Cityja

Dinamovi juniori
Foto: Igor Kralj/Pixsell
01.10.2019.
u 18:16

Strijelci za City bili su Doyle i Bernabe, a oba gola za plave zabio je Šipoš

Dinamovi juniori junački su odigrali u dvoboju 2. kola juniorske Lige prvaka i  na gostovanju kod vršnjaka Manchester Cityja odigrali 2:2.

Strijelci za City bili su Doyle i Bernabe, a oba gola za plave zabio je Šipoš. Nakon dvoboja Dinamove su nade pjesmom proslavile veliki uspjeh protiv engleske momčadi. 

Druga utakmica u našoj skupini Atalanta - Šahtar završila je 2:2. Nakon dva kola Manchester City i Dinamo imaju po 4 boda, a Atalanta i Šahtar imaju po bod.

Dinamo sljedeću utakmicu igra 22. listopada kod Šahtara.

Ključne riječi

Komentara 2

MO
moškov
18:18 01.10.2019.

Pa hnk dinamo ima jednu od najboljih nogometnih skola u svijetu...jos im manjka moderan stadion...

ON
ON
13:20 03.10.2019.

O pobjedi dinamovih juniora englezi nisu pisali niti jedno slovo,ali ni "naš"večernjak nije bio darovit.Sigurno preporuka "odozgor"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije