Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
peti na draftu

Pogledajte reakciju navijača Orlanda na izbor Hezonje: 'Bio sam siguran da idem na Floridu'

Mario Hezonja
Foto: UESyndication/PIXSELL
26.06.2015.
u 09:25

– Dolazak Marija najbolji je korak prema onome što želimo, a to je imati raznovrsnu momčad, rekao je Rob Hennigan, generalni menadžer Orlanda.

Mario Hezonja postao je igrač Orlanda, a NBA draft pratio je iz Barcelone jer su on i suigrači odrađivali kazneni trening zbog poraza od Reala u finalu španjolskog prvenstva. No, to mu nimalo nije pokvarilo raspoloženje.

– Sretan sam što me Orlando izabrao. Zadovoljan sam i trenerom, generalnim menadžerom i suigračima. Uživao sam ovog mjeseca u druženju s čelnicima kluba i bio sam siguran da idem u Orlando – rekao je mladi Dubrovčanin i osvrnuo se na igrače s kojima će igrati. Konkurencija će mu biti Harris, Fournier, Gordon i Oladipo, a za Orlando igra i crnogorski centar Nikola Vučević.

– Bit ćemo braća. Borit ćemo se za svaku pobjedu i za svaku loptu. Dat ćemo sve od sebe i jako sam uzbuđen što ću igrati sa skupinom sjajnih mladića – naglasio je.

Dodao je kako su tri godine u Barceloni bile prava borba.

– Ovisi o igraču, ali katkada nemate priliku odmah se natjecati. Srećom, imao sam sjajne starije suigrače koji su me svaki dan učili.

Hezonja će postati i treći Hrvat u Orlandu. Prije njega za Magic su igrali Mario Kasun i Gordan Giriček.

– Dolazak Marija najbolji je korak prema onome što želimo, a to je imati raznovrsnu momčad. Vrhunski je napadač, sjajan šuter i naravno da smo uzbuđeni jer htjeli smo baš njega. Smatramo da je on bio najbolji igrač na ovom draftu. Pratili smo njegove igre pet godina. Igrao je sa sjajnim igračima proteklu sezonu i to će mu jako koristiti u NBA-u – rekao je Rob Hennigan, generalni menadžer Orlanda, a nadovezao se i trener Scott Skiles koji je u Milwaukeeju trenirao i Roka Ukića:

– Vidimo Marija kao igrača koji može igrati sa svima kao šuter ili nisko krilo. Atletski gledano, ne postoji razlog zašto ne bi mogao igrati sjajno u obrani. Pun je samopouzdanja, a to nama baš treba. Možda katkada malo predugo ima loptu u svom posjedu, no to se može popraviti. Kažu da je košarkaški ovisnik, a ovo je pravo mjesto za takve – dodao je inače strogi Skiles.

A navijači kluba s Floride draft su gledali u Amway Centru i s oduševljenjem dočekali vijest o izboru Hezonje. Njihovu reakciju pogledajte u videu.

>>Mario Hezonja povijesni 5. pick NBA drafta! Odlazi u Orlando Magic

 

 

Komentara 14

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
11:21 26.06.2015.

Sretno Mario!

Avatar zagrebcasualboys
zagrebcasualboys
13:35 26.06.2015.

..pa zakaj da smanji ego? nemoj Mario, to te vuce da budes najbolji...kao Drazen...evo primjer, Toni Kukoc je za mene najbolji nas kosarkas, ali je bio previse "dobrocudan", radje bih dodao nago zabio i nije bas mogao odluciti utakmicu, dok Drazen, r.i.p. je bio bas takav igrac, uvijek na pobjedu i uvijek sportski poniziti protivnika...nadam se Mario da ce upravo ti biti takav...sretno mali!

MT
mladen.turcic
13:09 26.06.2015.

bit ce show play,zapalit ce NBA

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije