Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Frustriran
Povratak na članak

Pogledajte reakcije: Messi ponovno gubio živce zbog Rakitićevih poteza

Argentinac je podizao pogled u vis pokazujući kako ne odobrava Rakitićeve odluke.

Komentari 9

DU
Deleted user
17:09 22.10.2017.

Pa sto je tu čudno, ali novinarsko smeće ima zadatak da pljuje po svakom uspjehu Hrvata pa i ovo dobro dođe za povod.

VL
Avatar Roy Bean
Roy Bean
18:06 22.10.2017.

A što taj debeli mladi zna o nogometu kad cijelo vrijeme sjedi za kompom i prepisuje tuđe tekstove. prepisivač a ne novinar, pljuvač, a ne novinar

VL
Avatar Roy Bean
Roy Bean
18:09 22.10.2017.

Znalac koji nije u stanju dva puta odšprintati preko nogometnog terena piše o nogometu. Debeli odi spat

VL
OR
OrasjeHVO106
22:44 22.10.2017.

On je bio TATA u Sevilli, odkad je otisao u barcelonu ko da su ga kastrirali. Igrao prije stvarno nenormalno dobro, dribling mu pogotovo nestao. Naravno da je dosao kod Messija itd. On moze puno bolje, nesmije se dat tako umalozavat. Mora vratit svoje samopouzdanje! Ondak ce dobit opet taj respekt od suigraca i navijaca. Pa Barcelona ga nebi nikad kupila ovakvog, oni su htjeli kralja/kapetana Seville.

VL
KE
kentie
14:59 23.10.2017.

pa kaj je vama svima...Messi je za Raketu, supersonic...Raketa nije raketa nego limeta koja smeta, sporo i netočno igra..i to je probljem....danas se igra od prve, dodavanjem ljopte u ljetu, sljetu i naljetu....a ne valjanjem krumpira po ljivadi i navadi...

VL
ST
Stojko
18:51 22.10.2017.

Rakitić je u Barceloni već dosadan sa tim alibi dodavanjima, a u reprezentaciji sa krivim dodavanjima.

VL
Avatar toxic alien
toxic alien
17:24 22.10.2017.

Izgleda da je i Messiju slava udarila u glavu. Da mozda svaki igrac ne bi trebao uz sebe nositi i citac misli pa u svakom momentu odigrati upravo onako kako "njegovo velicanstvo" ocekuje!? Da li on svaki put odigra najbolje moguce? Kako bi utakmica izgledala da se svi igraci ponasaju kao on, i frustrirano gledaju u nebo svaki put kad ne dobiju loptu koju su od suigraca ocekivali!? Ja mislim da bi utakmice na Nou Campu gledalo najvise 5000 ljudi.

VL
SB
sbut
16:48 22.10.2017.

Ma dosadio je i Bogu i vragu sa vraćanjem lopti unazad.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.