Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
To se rijetko viđa

Pogledajte: Rakitić zabio gol i autogol!

'Sevilla's Ivan Rakitic (R) is congratulated by Alvaro Negredo after scoring against Real Betis during their Spanish first division soccer match at Benito Villamarin stadium in Seville April 12, 2013
Reuters/Pixsell
18.05.2013.
u 23:11

Rakitić je svoju momčad doveo u vodstvo u 10. minuti kada je na zabio nakon povratne lopte. No, šest minuta kasnije matirao je vlastitog vratara.

Rijetko viđena situacija dogodila se u utakmici Seville i Real Sociedada u 35. kolu španjolskog prvenstva. Ivan Rakitić zabio je gol i autogol!

Rakitić je svoju momčad doveo u vodstvo u 10. minuti kada je na zabio nakon povratne lopte. No, šest minuta kasnije matirao je vlastitog vratara. Poslije ubačaja s lijeve strane Rakitić je htio glavom izbiti loptu, ali ona je preletjela Beta i završila u mrežu.

Gostima je to dalo krila pa je u 24. minuti Agirretxe zabio za vodstvo Sociedada. Do kraja susreta se rezultat nije mijenjao i gosti su upisali tri važna boda. Sociedad je trenutno na četvrtom mjestu koje vodi u kvalifikacije Lige prvaka, dok je Sevilla osma.

Juventus izgubio

Juventus je porazom zaključio sezonu. Prvak Italije je izgubio 3:2 na gostovanju kod Sampdorije. Juve je poveo preko Quagliarelle, ali je Sampdoria okrenula utakmicu golovima Edera s 11 metara, De Silvestrija i Icarija. Torinezi su do kraja uspjeli tek smanjiti na 3:2 golom Giaccherinija.

>> Ivan Rakitić: Seviljska zlatna koka od 800%

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije