Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pripreme stare dame

Pogledajte prvi trening Marka Pjace u Juventusovom kampu

Marko Pjaca
Foto: Martin Rickett/Press Association/PIXSELL
1/8
01.08.2016.
u 20:01

Većina igrača već je ranije počela pripreme, a sada kada je popunio sastav trener Massimilian Allegri može ozbiljnije pripremati momčad za novu sezonu

Marko Pjaca je u ponedjeljak stigao u Juventusov trening kamp Vinovo i prvi put trenirao s novom momčadi.

Većina igrača već je ranije počela pripreme, a sada kada je popunio sastav trener Massimilian Allegri može ozbiljnije pripremati momčad za novu sezonu.

Osim Pjace, Mandžukića, Danija Alvesa prvi put je trenirao i Gonzalo Higuain koji je nedavno za 90 milijuna eura stigao iz Napolija.

>>Pjaca: Bez roditelja nisam donio nijednu važnu odluku. I sve su bile dobre

Komentara 2

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
21:22 01.08.2016.

Jako mi je žao što si otišao iz Dinama.... ali želim Ti puno sreće i da u Juveu budeš ono što si bio u Dinamu - igrač koji čini razliku i bez kojeg momčad nije ista.

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
20:31 01.08.2016.

jedna je utakmica potrebna Marku da se zabetonira u početnoj ekipi juvea

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije