Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREKINUT NIZ

Pogledajte prvi gol kojeg je je Subašić primio u Ligi prvaka

Danijel Subašić
Reuters/PIXSELL
04.11.2014.
u 23:57

Naš vratar nije primio pogodak 352 minute.

Benfica je u četvrtom kolu Lige prvaka pobijedila Monaco sa 1:0 i tako ostala u igri za osminu finala ovog prestižnog natjecanja. A nije taj pogodak mala stvar jer Danijel Subašić dosad nije primio niti jedan!

Naš reprezentativni vratar 352 minute nije primio pogodak, ali u 82. minuti susreta svladao ga je Talisca i prekinuo taj sjajan niz.

I ne samo to, Monaco je ovim porazom ostao na pet bodova, što je samo bod više od Zenita i Benfice. Bayer je na devet i prvi je. Da bi prošli dalje ipak će ponešto morati zabiti jer u četiri kola uz jedan primljeni imaju i samo jedan postignuti.

>> Drama u Torinu, Mandžo igrao u pobjedi, Subašić primio gol

Komentara 2

US
USA
08:27 05.11.2014.

ha, ha igraci sa brojem 2,3,20 kod izvodjenja kornera nikog ne pokrivaju i ostavljaju dva igraca sama u petercu. Ovo ne bi tri golmana uspjela obraniti.

BO
bojnik
06:02 05.11.2014.

Nije "gol kojeg je" nego gol "koji je" - u skolu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije