Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IKER CASILLAS

Pogledajte prve reakcije iz Madrida: Šokirani smo...

Iker Casillas i Luka Modrić
Foto: Diego G. Souto/UESyndication/PIXSELL
1/5
01.05.2019.
u 17:26

Real Madrid i navijači kraljevskog kluba žele vidjeti svog vječnog kapetana zdravog što je prije moguće i poslati mu svu hrabrost svijeta - stoji u priopćenju kluba

Nogometni svijet šokirala je danas vijest da je Iker Casillas, legendarni španjolski vratar i jedan od najvećih igrača Real Madrida, doživio srčani udar. 

Putem službenih stranica klub iz Madrida objavio je priopćenje

- Real Madrid želi pružiti svu svoju podršku svom voljenom kapetanu Ikeru Casillasu. 

Iker Casillas nas je kroz svoju profesionalnu karijeru naučio prevladati nevjerojatne izazove kako bismo povećali slavu našeg kluba. To nas je naučilo da odustajanje ne ulazi u našu filozofiju života i pokazao nam je bezbroj puta da je jači što je put do pobjede teži.  

Real Madrid i navijači kraljevskog kluba žele vidjeti svog vječnog kapetana zdravog što je prije moguće i poslati mu svu hrabrost svijeta - stoji u priopćenju kluba. 

Putem Twittera oglasili su se zasada i kapetan Reala Sergio Ramos te veznjak Isco

Ramos je putem emotikona poslao svoje molitve, a Isco je u komentarima ostavio fotografije Casillasa i Ramosa.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije