Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Luka veličanstveni

Nevjerojatno, ovo mogu samo velikani! Pogledajte što je izveo Luka Modrić

Luka Modrić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
05.12.2016.
u 08:55

Lukinu igru na društvenim mrežama komentirali su i oduševljeni navijači Reala koji mu se dive, a posebno cijene što je u tako važnoj utakmici imao gotovo 96 posto točnih dodavanja

Luka Modrić u El Clasicu je potvrdio ono što svi već znamo – da je istinska nogometna klasa. Hrvatski reprezentativac odigrao je maestralno, među zvijezdama koje su ukupno vrijedile više od milijardu eura Luka se istaknuo i, prema mišljenju mnogih, bio igrač utakmice.

"Luka Modrić ponovno je održao lekciju nogometa na Camp Nouu. Ovo nije prvi put, vjerojatno ni posljednji, ali je utakmica Hrvata bila za pamćenje. Bilo ga je svugdje, s loptom i bez nje", sipala je hvalospjeve na njegov račun španjolska Marca.

Lukinu igru na društvenim mrežama komentirali su i oduševljeni navijači Reala koji mu se dive, a posebno cijene što je u tako važnoj utakmici imao gotovo 96 posto točnih dodavanja. S druge strane, navijači Barcelone iskazuju mu poštovanje.

Uz sve to, na YouTubeu su se pojavili videi s njegovim potezima s utakmice, ali i jedan koji dokazuje Lukinu nogometnu veličinu. Naime, autor videa odlučio je napraviti kompilaciju njegovih driblinga pred kojim su padali najbolji nogometaši svijeta – Messi, Neymar, Xavi, Fabregas, Pique, Ramos, Xabi Alonso, Mandžukić, Koke...

Pogledajte video Modrićeve čarolije.

Komentara 17

PA
Paket
09:25 05.12.2016.

Luka je naš ponos, uživao sam gledajući ga u subotu protiv Barce. Kompletan igrač

BU
Bubalamala
09:31 05.12.2016.

Zbilja je na svim društvenim mrežama, gdje god da pogledaš, izvješča, reportaže, diljem svijeta a u glavnoj ulozi naš Luka Modrić. Mislim da većeg majstora nogometa nikad nismo imali !

CU
cungalunga
09:50 05.12.2016.

Cijeli svijet se poklonio maestru iz Zatona Obrovačkog...da ti pamet stane. Sjećam se sad nedavno kad ga je Zidane u 65-oj uveo u igru nakon mjesec dana pauze zbog ozljede...mislili bi da se Gospa na Bernabeu ukazala kakve su to ovacije bile!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije