Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BILO IH JE MNOGO

Pogledajte najveće zanimljivosti Premier lige u 2014. godini

Chelsea
Foto: Press Association/PIXSELL
30.12.2014.
u 16:41

Falcao u Manchester Unitedu čini više nego u Atleticu i Monacu. Iako ne zabija toliko, već u deset utakmica skupio je tri asistencije. U 88 nastupa za Atletico i Monaco skupio ih je četiri!

Premier liga možda je najzanimljivija, najsadržajnija i najneizvjesnija nogometna liga na svijetu pa nije čudno da nudi brojne intrigantne detalje.

U ovoj godini na izmaku, treba se prisjetiti svega što se događalo na Otoku, a kao glavna stvar nekako se nameće činjenica da Ryan Giggs u svojoj posljednjoj sezoni u karijeri nije uspio zabiti niti jedan jedini pogodak! Valjda mu je i to pomoglo da se napokon umirovi i sjedne na klupu do dolaska Louisa van Gaala.

Zanimljivo je i da Falcao u Manchester Unitedu čini više nego u Atleticu i Monacu. Iako ne zabija toliko, već u deset utakmica skupio je tri asistencije. U 88 nastupa za Atletico i Monaco skupio ih je četiri!

Pogledajte ostale zanimljivosti na Goal.com.

>> Igrat će i sa 40 godina: Ryan Giggs popisao novi ugovor s Unitedom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije