Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKAV POTEZ

Pogledajte majstoriju Van Persieja na treningu Nizozemske

Robin van Persie
Foto: DPA/Pixsell
04.03.2014.
u 09:21

Van Persie je izašao sam pred Vorma, a onda mu je sjajnom fintom provukao loptu kroz noge.

U srijedu će diljem svijeta većina nogometnih reprezentacija odigrati prijateljske utakmice, a iznimka neće biti niti Nizozemska, koja će gostovati u Francuskoj na Stade de Franceu (21 sat).

A da su Nizozemci itekako spremni pokazuje i situacija s treninga 'tulipana' gdje je u glavnoj ulozi bio Robin van Persie.

Napadač Manchester United uistinu majstorskim potezom prevario je kolegu iz reprezentacije Michela Vorma, inače golmana Swanseaja. Van Persie je izašao sam pred Vorma, a onda mu je sjajnom fintom provukao loptu kroz noge.

Uistinu lijepi potez Nizozemca, a vi ga možete pogledati ovdje:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije