Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavite, zaslužili ste!

Pogledajte 'ludnicu' u svlačionici: Kauboji zapjevali Thompsona!

slavlje
Foto: HRS/Twitter
25.01.2017.
u 01:19

– Prezadovoljan sam jer smo u velikom hendikepu, imamo mnogo problema s ozljedama tijekom cijelog turnira.

Hrvatski rukometaši još su jednom pokazali da pripadaju eliti svjetskog rukometa. Pobjedom protiv Španjolske s rezultatom 30:29 plasirali su se u polufinale Svjetskog prvenstva u Francuskoj, a utakmica koju su odigrali bila je maestralna. Tijekom svih 60 minuta izgledali su dobro, kontrolirali su susret i na kraju, nakon dramatične završnice, zasluženo stigli do ove sjajne pobjede.

– Prezadovoljan sam jer smo u velikom hendikepu, imamo mnogo problema s ozljedama tijekom cijelog turnira. Ali danas je pobijedilo veliko hrvatsko srce i ljubav prema domovini. Hvala mojim igračima na tome! A naravno, zahvalit ću kao i uvijek Gospi međugorskoj i Isusu, rekao je nakon susreta presretni izbornik Željko Babić.

U petak u 20.45 kauboji igraju protiv Norveške u Parizu, ali do tada još ima vremena, prvo vrijedi proslaviti ovaj podvig. I počelo je odmah u svlačionici! Nakon pobjede protiv Egipta u autobusu su slavili uz pjesmu "Roza" Daleke Obale. Ovoga puta ludnica je nastala uz Thompsona.

Slavite, dečki, zaslužili ste! A onda u nove pobjede...

Komentara 18

MO
mobitel20
03:50 25.01.2017.

Svaka cast hrvatske momcine! Biti medju 4 najbolja na svijetu je za svaku pohvalu. Tesko cete dostignuti uspjehe Kulturnjaka 2016 koji bolje od vas u svijetu kotiraju i slave hrvatsko ime, ali tesko se nadmetati sa slavnim velicinama poput Frljica, Raukar,Matule ili Violicke. Njima u cast, i za zdravlje Markovini , Lekovicu, Slavici Lukic-Pupovac, Miloradu i Terselicki, kao i zbog celog feral bataljona, mogli ste zapjevati i koju domoljubnu i poticajnu pesmu njihovog ljubimca Mile Kekina...Ima on takvih pjesama na pretek...Uzivajte, svi normalni Hrvati i lojalni drzavljani ce zajedno s vama !

PI
pinkec
04:07 25.01.2017.

Tako je decki, BRAVO! Ljubav pobjedjuje! A ljubav prema Domovini je nesto posebno!

Avatar nekakav
nekakav
07:53 25.01.2017.

zanimljivo da svi kad im je posebno teško naginju thompsonu, a ne severini, rozgi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije