Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U 89. MINUTI

Pogledajte: Lovren zabio za remi s Manchester Unitedom!

Lovren United (1)
Foto: Martin Rickett/Press Association/PIXSELL
1/4
19.10.2013.
u 18:07

Čini se da se Lovren specijalizirao za velikane jer je nedavno srušio i Liverpool.

Dejan Lovren junak je Southamptona u remiju s Manchester Unitedom na Old Traffordu. Završilo je 1:1, a hrvatski je branič minutu prije kraja postigao pogodak za izjednačenje.

Crveni su vragovi došli u vodstvo preko Robina van Persieja u 26. minuti. I kad se činilo da će upisati minimalnu pobjedu, ukazao se Lovren.

U 89. minuti je nakon kornera s lijeve strane bio najspretniji u šesnaestercu i matirao De Geu za veliko slavlje.

Čini se da se Lovren specijalizirao za velikane jer je nedavno srušio i Liverpool.

Jelavić nije igrao

Cardiff je na Stamford Bridgeu poveo protiv Chelsea golom Mutcha, ali su domaćini okrenuli utakmicu golovima Hazarda, Eto'oa i Oscara.

Nikica Jelavić nije igrao u pobjedi Evertona nad Hull Cityjem 2:1.

Newcastle i Liverpool su na St James Parku podijelili bodove. Završilo je 2:2 nakon što su domaćini dva puta vodili, ali se Liverpool oba puta vratio. Spomenimo i da je Gerrard postigao svoj 100. pogodak u Premierligi.

Arsenal je kod kuće bez većih problema svladao Norwich City s 4:1. Dva je gola zabio Özil, a po jednog Wilshere i Ramsey. Za goste se u strijelce upisao Howson.

>> Real svladao Malagu, Modrić ušao u 73. minuti

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije