Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Od tragičara do junaka

Liverpool slavio, Lovren katastrofalno pogriješio pa onda i zabio!

Liverpool - Dejan Lovren
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
29.10.2016.
u 20:23

Coutinho je u 21. minuti izveo korner, a Lovren bio najviši u skoku te zabio za novo vodstvo Liverpoola.

U desetom kolu engleskog prvenstva Liverpool je slavio na gostovanju kod Crystal Palacea (4:2), a Dejan Lovren zaigrao je u početnom sastavu i bio jedan od glavnih likova.

Redsi su poveli u 16. minuti preko Emrea Cana koji je iskoristio asistenciju Morena. No, vodstvo gostiju nije dugo trajalo, McArthur je izjednačio u 18. minuti iskoristivši katastrofalnu pogrešku hrvatskog reprezentativca. Uhvatio se Lovren za glavu, svjestan što je napravio, ali nije mu dugo trebalo da se iskupi. Coutinho je u 21. minuti izveo korner, a Lovren bio najviši u skoku te zabio za novo vodstvo Liverpoola. Time je završeno uragansko razdoblje od 6 minuta unutar kojih su gledatelji vidjeli čak tri pogotka.

No, nije se dugo čekalo ni na novi pogotak jer je McArthur u 33. minuti nadskočio Lovrena i još jednom poravnao rezultat. Postao je tako drugi igrač u povijesti Crystal Palacea koji je u utakmici Premiershipa postigao dva pogotka glavom. 

A najefikasnije poluvrijeme engleske lige ovee sezone golom je zaključio Matip koji je prije odlaska na odmor vratio Liverpool u vodstvo. U nastavku je Firminho u 71. minuti zaključio priču, lijepo je prebacio vratara nakon sjajne lopte Hendersona. Kloppova družina tako je nastavila s atraktivnom igrom, ovo im je osmi put u 2016. godini da su postigli četiri ili više pogotka na utakmici.

S nova tri boda priključili su se Manchester Cityju i Arsenalu, svi imaju po 23 boda, dok je Crystal Palace na 12. poziciji.

>>Kovačiću 90 minuta u pobjedi, Ronaldo Alavesu zabio više nego u prvih devet kola!

 

Komentara 2

Avatar Idler 3
Idler 3
00:00 30.10.2016.

Kiksal je kod oba gola pa je taj jen koji je zabil sam malo iskupljenje.

DH
dalibor.hren
07:42 30.10.2016.

Kriv je za oba gola, znači da mu je učinak 100%!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije