Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Talijanska liga

Pogledajte Kalinićev i Badeljev pogodak u pobjedi protiv Juvea

Nikola Kalinić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
15.01.2017.
u 22:54

U 20. kolu talijanske lige Fiorentina je kod kuće pobijedila Staru damu sa 2:1

Nikola Kalinić i Milan Badelj bili su strijelci protiv Juventusa. U 20. kolu talijanske lige Fiorentina je kod kuće pobijedila Staru damu sa 2:1.  

U 37. minuti hrvatski je napadač sjajnim udarcem poslao loptu iza leđa vratara Gianluigija Buffona, asistirao je Federico Bernardeschi.

Kaliniću je to deveti pogodak u talijanskoj ligi ove sezone, te ukupno 13 za Fiorentinu.


PPPPPPPPPPPPPP by newvideobest

U 55. minuti Milan Badelj je zabio drugi pogodak za viole. Hrvatski reprezentativac sjajno je opalio s tridesetak metara i prevario Juventusova vratara za 2:0.


125 by taftadarka2016

Tri minute kasnije Stara dama se vraća u igru. Gonzalo Higuain je smanjio prednost Viola nakon asistencije Stefana Sturara.

Nikola Kalinić i Milan Badelj igrali su cijeli susret, dok Hrvoje Milić nije ulazio u igru. Marko Pjaca je za Juventus igrao posljednjih pola sata, a Mario Mandžukić je dobio zadnjih deset minuta.

Ovom pobjedom Fiorentina je prekinula niz od pet poraza od Juventusa. To je Violama prva domaća pobjeda protiv Stare dame nakon listopada 2013. godine. 

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

>>Lovrenu i društvu da slave na Old Traffordu

Komentara 7

DE
derin
23:56 15.01.2017.

Svaka čast mandzi, ali Kalinic je bolji napadac, tehnički i raznovrsniji, zaslužuje puno vise prostora u reprezentaciji, a iskreno vise lezi igri kakvu preferiraju Modrić, Rakitic. Najbolji je primjer je utakmica protiv Španjolske, gdje je lukavo zabio i asistirao i sudjelovao u igri.

JU
juma
23:36 15.01.2017.

Mislim kako ce obrana Juventusa nocas sanjati Nikolu Kalinica. Radio im je sto je htio.

RI
rikavac
22:45 15.01.2017.

Kakva korist od toga sto je Kalinic u boljoj formi sto Kale trpa kad nema mjesta u prvi 11 jer je panjini Mandzi mjesto zacementirano i ako taj nas veliki golgeter i napadac dao samo 4 gola u prvenstvu toliko ih je i Bonuci koji je odbrambeni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije