Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trijumf nad Englezima
Povratak na članak

Pogledajte kako su pobjedu slavili na HRT-u: Savršenstvo!

Studijem se prolomio uzvik "Toooooo!" a onda su jedni drugima pohitali u zagrljaj

Komentari 7

AR
Artukovic
14:02 12.07.2018.

Pogotovo se Jeličić i Beusan veselili.....govna dvolicna....Nek se sjete što su pričali za Pivarica,Modrica,Lovrena prije prvenstva u emisiji stadion.

VL
Avatar mlijeko
mlijeko
14:09 12.07.2018.

Kaže Plenković da trebaju razmisliti o izgradnji novog stadiona. A dok o tome razmišljaju neka spriječe huligane da rade oko stadiona i po njima ono što rade. To barem nije toliki problem. Trebaju samo dozvoliti policiji da radi svoj posao.. I zanimljivo. U Rusiji sve ulaznice su personizirane. I to nikome ne smeta. A kada se to traži kod nas, onda BBB, Torcida i ini uz pomoć nekih novinara napadaju klubove ružnim tekstovima i riječima. BBB zbog toga bojkotiraju Dinamo !!!!! A nema ni baklji.. Sve se može kada se hoće... To pokazuje ovo prvenstvo.

VL
DU
Deleted user
09:20 13.07.2018.

Kad se radi o financiranju Novosti protuhrvatskih novina onda se ne razmišlja...

VL
DU
Deleted user
15:14 12.07.2018.

A mjaketimile koliki je Prosinečki!? Neka, nek se vesele!

VL
Avatar bujica
bujica
14:35 12.07.2018.

Artukovic,potpuno si u pravu,jesam porijeklom dalmoš,ali jeličića ne mogu smisliti,ajde,Beusan je jednom nogom u .robu,njemu i ne zamjeram,ali kada jole počne secirati utakmicu s svojim glupim "doskočicama",iz moje guze vršti proljev.A i šapit je glup!

VL
CR
crodux
14:39 12.07.2018.

svaka njima čast ali da hrt nema studio kao što je bilo prije; mladež u publici cure dečki, muzika, različiti gosti a ne gledam ove stare prdonje već mjesec dana odvratni su više! ugledajte se na Antu Breku i Sport Nedjeljom!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.