Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pokupili simpatije

Pogledajte kako su Monacovi navijači oduševili svijet

Monaco
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
11.04.2017.
u 22:30

A nakon što je na stadionu objavljena vijest kako je napadnut autobus s Borussijinim igračima, Monacovi navijači skandiranjem "Dortmund, Dortmund" oduševili su svijet

Sportski direktor Borussije Dortmund Hans-Joachim Watzke izjavio je kako su igrači u šoku nakon napada na autobus u kojem je bila momčad. Policija je potvrdila da su u trenutku prolaska autobusa aktivirane tri eksplozivne naprave, pri čemu je autobus oštećen na dva mjesta.

Borussijinom braniču Marcu Bartri staklo je ozlijedilo ruku te mu je u bolnici pružena pomoć. Bartra će biti spreman za utakmicu Lige prvaka Borussia D. - Monaco, koja je odgođena za srijedu (18.45 sati).

- Igrači su u šoku, ali ovo moramo zajednički prebroditi. Neće biti lako. Borussia je posebno jaka u teškim situacijama. Ovaj napad samo će nas ojačati, a momčad će to dokazati na terenu - rekao je Watzke.

A nakon što je na stadionu objavljena vijest kako je napadnut autobus s Borussijinim igračima, Monacovi navijači skandiranjem "Dortmund, Dortmund" oduševili su svijet.

Borussia je preko društvenih mreža objavila kako će svim navijačima momčadi iz Kneževine biti osigurano noćenje u Dortmundu...

>>Golman Borussije sjedio je uz ozlijeđenog Bartru: 'Čuo se snažan prasak. U šoku smo legli na pod. Nismo znali što će se dogoditi...'

Komentara 1

Avatar jura37
jura37
23:21 11.04.2017.

Ono kad kazu,budi covjek... ovo je primjer . Mi nazalost imamo puno neprimjera.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije