Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svaka čast, majstori

Pogledajte kako su hrvatski nogometaši oduševili svijet!

Gerard Pique i Luka Modrić
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/2
06.01.2017.
u 09:36

Na prvom mjestu najboljih našao se izvrstan pogodak s Europskog prvenstva.

Na YouTube kanalu Croatian Football Talent je ojavljena kompilacija 30 najizvrsnijih golova koje su naši nogometaši zabili u 2016. godini. Bilo je tu zaista prekrasnih golova, pravih majstorija i s pravom možemo reći da su hrvatski nogometaši u prošloj godini oduševili navijače diljem svijeta.

Na prvom mjestu najboljih našao se izvrstan pogodak s Europskog prvenstva. Pogledajte kojih još 29 se našlo na popisu.

>>Nevjerojatno! Sprema se rekordan transfer u povijesti nogometa u koji je uključen i Modrić!

>>Giroud: Ovo je najljepši gol kojega sam zabio, možda me Mhitarjan inspirirao

Komentara 8

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
17:54 06.01.2017.

Video ima 11000 pregleda i tesko da je bas odusevio svijet. Osim toga zasto je tako vazno da odusevi svijet. Bitno je da su nama dobri a ta potreba i briga sto neko drugi misli je simptom manje vrijednost.

ST
Stipan
11:06 06.01.2017.

Hrvati imaju najbolje igrače na svijetu i najbolja smo reprezentacija , ali su jako uobraženi i puni sebe da na kraju ništa ne postignemo iako najbolje igramo. To su sve frajeri puni love i samozaljubljenisti.

DO
dommar36
10:34 06.01.2017.

dobro..dal postoji ista drugo osim pisanja svaki dan o istim temama tj nogometu...svaki dan ali svaki dan luka ovo luka ono...nogometasi ovo nogometasi ono...pa kako vam se da vise....za to dobijate jos i novac ?? placu?? strasno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije