Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIGAO U ZAGREB

Pogledajte kako se Bojan Bogdanović odmara od NBA sezone

Bojan Bogdanović
Foto: Padel.hr
1/3
20.04.2016.
u 20:21

- Nisam se susreo s padelom za vrijeme boravka u Španjolskoj. Sviđa mi se sport. Sjajan je za rekreaciju - kazao je Bogdanović koji je, za početnika, pokazao zavidan talent.

Hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović aktivno se odmara od NBA sezone. Nakon što je završio sezonu u Americi gdje se njegovi Brooklyn Netsi nisu plasirali u doigravanje, Bojan je stigao u Zagreb. 

Prije početka individualnih priprema za nastup na Olimpijskim kvalifikacijama koje počinju 4. srpnja, Bogdanović se rekreira igrajući padel u paviljonu 10 Zagrebačkog velesajma. S prijateljima Tomislavom Živkom, Arijanom Ademijem i Goranom Lukačevićem odigrao je partiju padela. Naravno, Žile je sve to iskoordinirao i okupio probrano društvo. 

- Nisam se susreo s padelom za vrijeme boravka u Španjolskoj. Sviđa mi se sport. Sjajan je za rekreaciju - kazao je Bogdanović koji je, za početnika, pokazao zavidan talent.

Košarkaška reprezentacija okuplja se 8. lipnja...

>> Robert Prosinečki i Janko Janković otvorili prvi padel centar u Hrvatskoj

Komentara 2

HH
helgin@hogar
21:29 20.04.2016.

sve sam vidio, uslikao se s nekom reketom, masala! priznajem seljak sam, nikad cuo za sport! a vi novinari ste mi ga priblizili, hvala vam, moj zivot nece biti isti, pogotovo sad kad znam da se bojan odmara i kako se odmara...

DU
Deleted user
07:43 21.04.2016.

Babo je kralj !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije