Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osmijesi prvaka

Pogledajte kako Mandžo reagira na Ronaldove provokacije, video je hit!

Mario Mandžukić
Foto: Screenshot
19.06.2019.
u 11:27

Cristiano Ronaldo (21) i Mario Mandžukić (9) zajedno su potpisali 30 golova

Mario Mandžukić i Cristiano Ronaldo dobili su novog trenera. Maurizio Sarri u nedjelju je i službeno imenovan strategom Juventusa te sada, kada je ta operacija završena, slijedi kupnja i formiranje momčadi za sljedeću sezonu.

Zasad je od jačih igrača doveden samo Aaron Ramsey, međutim čelnici kluba puni su želja i pitanje je kako će Stara dama do početka prvenstva izgledati.

Navodno se razmišlja o Paulu Pogbi, Mauru Icardiju, Marquinhosu i Federicu Chiesi, ali ma kako god okrenuli priču, Sarri će u svakom slučaju ostati dosljedan svom ''Sariballu'' i formaciji 4-3-3.

Nezahvalno je u ovom trenutku nagađati hoće li tu ostati prostora za Mandžukićevu i Ronaldovu suradnju (lani su bili dva najbolja strijelca kluba), no da između spomenutoga dvojca postoji posebna veza, potvrđuje i video koji je Juventus u utorak objavio na službenom profilu na Instagramu.

Riječ je o snimci od samo nekoliko sekundi, zapisu koji otkriva da su Hrvat i Portugalac među nositeljima dobre atmosfere u svlačionici. A bez kemije znamo da ne ide, ma koje sve zvijezde imali u svlačionici...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🔥 @cristiano: "MARIOOOO" 🌪 @mariomandzukic: "SIIIIIIIIII" 😁

A post shared by Juventus Football Club (@juventus) on

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije