Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Objavio na Twitteru

Pogledajte kako Mandžo izgleda s maskom na licu: 'Vratio sam se'

Mario Mandžukić
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
24.09.2014.
u 14:23

Današnju utakmicu protiv Almerije sigurno će propustiti, ali Mandžo je Simeoneu rekao da bi mogao biti spreman već za susret protiv Seville u subotu

Mario Mandžukić u ponedjeljak se vratio na teren nakon operacije nosa. Prošli tjedan igrač Olympiacosa slomio mu je nos, a već u četvrtak obavljena je operacija. Predsjednik Atletica rekao je da se radi o kompliciranom prijelomu, ali hrvatski reprezentativac već je u ponedjeljak odradio trening. Današnju utakmicu protiv Almerije sigurno će propustiti, ali Mandžo je Simeoneu rekao da bi mogao biti spreman već za susret protiv Seville u subotu.

A kad se vrati utakmicama, Mario će nastupati za zaštitnom maskom. Na Twitter profilu objavio je fotografiju  na kojoj nosi masku uz poruku:

"Vratio sam se".

Komentara 2

PA
parasa
17:38 24.09.2014.

Pogledajte kako Mandžo izgleda s maskom na licu: 'Vratio sam se - Gledam, gledam i gledam ali ništa ne vidim, jeli ta maska "nevidljiva" ????

UZ
uzor10
17:29 24.09.2014.

Kakav dosada ovaj Mandžukić pa koga to zanima kako ćeš izgledati u maski,idi leči se.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije