Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pripreme u Turskoj

Pogledajte kako je Zürich jučer razbio Dinamo

GNK Dinamo
Foto: GNK Dinamo
1/2
22.01.2014.
u 09:18

– Zaslužena je pobjeda Züricha koji je pokazao više od nas. Bili su puno brži, više se kretali i više radili bez lopte

Dinamo je jučer odradio svoj prvi pripremni susret u Turskoj, ali nije odigrao baš najbolje. Zürich je pobijedio sa 4:2, a menadžer Dinama Zoran Mamić nije bio zadovoljan. Najviše ga je iživcirao Junior Fernandes kojeg je iz igre izvukao u 20. minuti.

– Tako vam je to kad igramo s pristupom "lako ćemo". Zaslužena je pobjeda Züricha koji je pokazao više od nas. Bili su puno brži, više se kretali i više radili bez lopte. Zapravo, izveli su dosta toga što smo mi tražili od naše ekipe, ali oni to nisu pokazali na terenu – rekao je Mamić nakon utakmice.

A GNK Dinamo objavio je na YouTubeu snimku s utakmice pa u našem videu možete pogledati golove s te utakmice.

>>Dinamo u Turskoj pronašao zamjenu za Sammira! Upoznajte Cleytona

Komentara 6

VL
vladimir964
09:33 22.01.2014.

Jad i očaj. Obrana kao da i ne postoji, četvrti švicarski gol nalik na one sa školskih malonogometnih terena, od dva Dinamova gola prvi iz dobronamjeno dosuđenog jedanaesterca, a svi se miču kao na usporenoj snimci.

AS
asi2013
09:27 22.01.2014.

Švicarčani su odjedanput postali bauk u nogometu. Nekih pojačanja nemaju, ali se u njih našao model koji bi trebali proučiti.

TR
Trempetich
10:21 22.01.2014.

Mediji stvarno tjeraju ljude da počnu ne voliti Hrvatsko...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije