Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Isključen je

Pogledajte kako je srbijanski nogometaš nokautirao Van Persieja

Van Persie
Foto: Screenshot
1/2
06.02.2017.
u 09:56

– Poštujem Van Persieja i sve što je napravio u karijeri, ali on me neugodno iznenadio svojim ponašanjem. Cijelo me vrijeme provocirao – kazao je Tošić

Nogometaši Fenerbahčea slavili su jučer protiv Bešiktaša s 1:0 i prošli u četvrtfinale turskog kupa. Utakmicu je obilježio incident iz 41. minute kada je srbijanski nogometaš Duško Tošić glavom udario Robina van Persieja i nokautirao ga. Doduše, Nizozemac je teatralno pao, ali Tošić je svejedno isključen.

S igračem manje Bešiktaš se nije mogao nositi s Fenerom, a pogodak odluke postigao je upravo Van Persie.

– Poštujem Van Persieja i sve što je napravio u karijeri, ali on me neugodno iznenadio svojim ponašanjem. Cijelo me vrijeme provocirao – kazao je Tošić pa se ispričao navijačima Bešiktaša:

– Molim vas da mi oprostite. Nastavit ću davati sve za naš klub.

>>Pogledajte nevjerojatan gol Hazarda! Ovako nešto radio je samo Brazilac Ronaldo

Komentara 8

Avatar Cokolinda
Cokolinda
11:02 06.02.2017.

strašan udarac? jel osto živ?

ML
mladenov
10:35 06.02.2017.

lažete isto kao i van persi

JO
josipmacek
14:23 06.02.2017.

mentalitet niko nesmi da vas bije-

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije