Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hit na internetu

Pogledajte kako je simpatična reakcija sjajne Ane Konjuh oduševila svijet

Ana Konjuh
Foto: Reuters/PIXSELL
1/11
06.09.2016.
u 16:22

Video njezine reakcije brzo se počeo širiti društvenim mrežama i postao hit, a svi su oduševljeni simpatičnom Hrvaticom

Mlada hrvatska tenisačica Ana Konjuh nastavlja oduševljavati svojim igrama na posljednjem Grand Slam turniru sezone, US Openu. Pobjedom protiv četvrte nositeljice Poljakinje Agnieszke Radwanske, sa 6:4, 6:4 plasirala se među osam najboljih tenisačica i postala prva priča ovogodišnjeg US Opena.

No, osim dobrim igrama, Ana pozornost privlači i svojom simpatičnošću, a jedna takva njezina reakcija postala je hit. Naime, na servisu za meč dogodilo se nešto neuobičajeno. Ana je bacila lopticu u zrak i htjela servirati, a onda se čuo nekakav čudni zvuk. Hrvatska igračica toliko se prepala da nije uspjela pogoditi lopticu, a simpatična reakcija izmamila je osmijeh na lica publike. Gotovo svi na tribinama su se dobro nasmijali, a učinila je to i sama Konjuh. No, brzo se uozbiljila i privela posao kraju.

Video njezine reakcije brzo se počeo širiti društvenim mrežama i postao hit, a svi su oduševljeni simpatičnom Hrvaticom.

Komentara 5

AL
Aleksa
17:07 06.09.2016.

Komsije ova mala vam je dijamant i ako bude pravilno radila pripreme i izbegla povrede tokom karijere po mojoj proceni napravice cudo. Njena najveca vrlina, osim forhenda kojim tuce kao maljem, je mentalna stabilnost. Za 18 godina, biti miran kao Federer i Lendl zajedno, je toliko retko uopste u zenskom sportu da je to neverovatno. Veliki ogroman potencijal ima i vidi se pre svega da je dobra i nevina dusa. Zelim joj prvo mesto na WTA, a u narednom mecu da dobije jos jednu antipaticnu teniserku, krakatu Pliskovu. P.S. Radwanska kaze da je izgubila jer je bio zatvoren krov xD

MO
mobitel20
16:59 06.09.2016.

Ane, krasotice nasa i hrvatski ponosu ! Bravo i cestitke na svemu do sada ! Ako "maznes" i Pliskovu, biti ce pre pre dobro(a mozes i to), pa onda u SF sa Serenom pa sto bude ! Ali i ovimim do sada si vec napravila puno ! 18 ti je tek...

DU
Deleted user
20:50 06.09.2016.

Mlada, simpatična, talentirana! Ali kako je samo ozbiljna, stalozena i mentalno jaka za svojih 18 godina. Ne bi me iznenadilo da i Pliskovu posalje doma. Samo naprijed Ane! SRETNOOOOO!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije