Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lijep potez

Pogledajte kako je Ronaldo grlio dječake iz pratnje uoči utakmice

ronaldo
Foto: Screenshot Youtube
1/3
28.06.2014.
u 12:15

Nakon što je pozdravio suce, a prije izlaska na igalište, igrač Reala još je pogladio klince po glavama i tako ih razveselio.

Posljednjih dana svi su puni hvalospjeva za portugalsku zvijezdu Cristiana Ronalda. A nije to, za promjenu, niti loše jer mnoge je živcirao njegov arogantan gard.

Lijep potez napravio je Portugalac na SP-u uoči utakmice s Ganom. Jedan dječak iz pratnje dozvao ga je i poželio ga zagrliti. Ronaldo ga je srdačno i sa smješkom zagrlio, a nakon toga i dječaka do njega.

Nakon što je pozdravio suce, a prije izlaska na igalište, igrač Reala još je pogladio klince po glavama i tako ih razveselio.

>>Ronaldo u sobi zatekao tinejdžera, evo što je zatim napravio!

>>Otkriven misterij: Zašto Cristiano Ronaldo nema tetovažu

Komentara 4

NL
nlevar66
13:43 28.06.2014.

igračka i ljudska velicina

FU
fumukanda
17:52 28.06.2014.

bravo christiano!dusa dobra i najbolji nogometas

Avatar plimni_val
plimni_val
12:46 28.06.2014.

Nije da želi grliti nečiju djecu, ali mora se. Znate kako su nasrnuli na Messija u nedavnoj utakmici?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije