Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Jesam te'

Pogledajte kako je maskota West Hama digla na foru Lovrena

Dejan Lovren
Foto: Vine screenshot
02.01.2016.
u 16:33

Prije izlaska na igralište dječak u dresu čekićara pružio je ruku našem braniču i u posljednji je trenutak izmakao što je na sekundu zbunilo Lovrena.

Uoči utakmice West Hama i Liverpoola kamere su zabilježile komičan trenutak. Naime, u tunelu Upton Parka maskota domaće momčadi digla je na foru hrvatskog reprezentativca Dejana Lovrena.

Prije izlaska na igralište dječak u dresu čekićara pružio je ruku našem braniču i u posljednji je trenutak izmakao što je na sekundu zbunilo Lovrena. Ipak, prihvatio je to sa smiješkom, bio je dobro raspoložen.

Jasno, na semaforu je još stajao rezultat 0:0, tko zna kakva bi reakcija bila nakon utakmice i poraza redsa (2:0).  

>>Bilić i dalje ruši velikane! Nadmudrio Kloppa i drugi put ove sezone svladao Liverpool

 

Komentara 4

BA
balstan
17:12 02.01.2016.

Neodgojeno derište ...

NO
Nolte
21:09 02.01.2016.

Od kad se djeca u dresu kluba nazivaju maskotama?

DU
Deleted user
10:50 04.01.2016.

Ma bravo, genijalan članak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije