Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREUZELI VRH

Pogledajte kako je Marcelo Brozović zabio u pobjedi Intera

Brozović
Printscreen Dailymotion
22.11.2015.
u 22:52

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić zaigrao je za Inter posljednjih pet minuta i sudjelovao je u akciji za treći pogodak na utakmici, dok je Brozović ušao u igru u 88. minuti, a dvije minute kasnije se upisao među strijelce.

U posljednjem susretu 13. kola talijanskog nogometnog prvenstva Inter je na San Siru pobijedio Frosinone 4:0 preuzevši prvo mjesto na ljestvici Serie A. 

Golove za prvu pobjedu Intera ove sezone s više od jednog gola razlike zabili su Jonathan Biabiany (29), Mauro Icardi (54), Jeison Murillo (87) i Marcelo Brozović (90).

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić zaigrao je za Inter posljednjih pet minuta i sudjelovao je u akciji za treći pogodak na utakmici, dok je Brozović ušao u igru u 88. minuti, a dvije minute kasnije se upisao među strijelce.

Atletico pobjedom preskočio Real

Nogometaši Atletica pobijedili su u 12. kolu Primere u gostima Betis s 1:0, te su prestigli Real na drugom mjestu. 

Pogodak odluke postigao je Coke u 7. minuti, a pobjedom u Sevilli Atletico sada ima 26 bodova, dva više od Reala, dok vodi Barcelona s 30 bodova. U ostalim susretima Villarreal i Eibar su odigrali 1:1, a Granada je pobijedila Athletic Bilbao s 2:0. 

Pobjede Herthe i Ingolstadta

U nedjeljnim utakmicama Bundeslige pobjede su ubilježili Ingolstadt i Hertha, koja je skočila na visoko četvrto mjesto ljestvice. 

Klub iz Berlina je kod kuće slavila protiv "davljenika" Hoffenheima s 1:0, a pogodak vrijedan tri boda bio je autogol Eugenea Polanskog. Hertha je s 23 boda preskočila Borussiju (M) i Bayer, te su zasjeli na četvrtu poziciju, dok je Hoffenheim zadnji sa svega osam bodova iz 13 utakmica. 

U dvoboju novih prvoligaša  Ingolstadt je na svom stadionu pobijedio SV Darmstadt s 3:1, iako su gosti poveli pogotkom Aytaca Sulua iz 9. minute. U drugom dijelu uslijedio je preokret domaćina kojem su pobjedu donijeli Robert Bauer (58) i Moritz Hartmann (60pen, 88). Ingolstadt je sada 8. s 19 bodova, a Darmstadt ostao 13. s 14 bodova. 

>> Livaja zabio za Empoli, Kalinić ušao s klupe pa mu odgovorio s dva gola!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije