Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bravo Mateo

Kovačić odigrao sjajnu utakmicu, donio je pobjedu Realu, a evo što je napravio po prvi put!

Mateo Kovačić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
29.01.2017.
u 22:38

Ronaldo mu je odlično podvalio loptu, Kova se sjurio prema golu i lijepo matirao vratar.

U 20. kolu španjolske lige Real Madrid je kod kuće dočekuao Real Sociedad i slavio s uvjerljivih 3:0. Zidaneovoj momčadi ovo je bila prilika da iskoristi remi Barcelone i Seville te učvrsti prvu poziciju na tablici, što je na kraju i uspjela.

S obzirom na to da je Luka Modrić ozlijeđen, priliku od prve minute dobio je Mateo Kovačić i odlično ju je iskoristio. Real se mučio više od pola sata, nije uspio slomiti otpor gostiju, ali onda se ukazao hrvatski reprezentativac.

Ronaldo mu je odlično podvalio loptu, Kova se sjurio prema golu i lijepo matirao vratara. Ovo mu je drugi gol u sezoni i dokaz da se sve bolje osjeća u Realu. Nakon prve godine u kojoj je trajala prilagodba, hrvatski veznjak u ovoj dokazuje da mu je mjesto u ovom velikanu te da je on Realova budućnost.

U 51. minuti Kovačić se odužio Ronaldu, sjajno mu je asistirao, a Portugalac je zabio za 2:0. Ronaldu je to bio 13 pogodak u posljednjih 13 utakmica Reala, dok je Kovačić prvi put otkako je stigao u Madrid u istoj utakmici imao i gol i asistenciju.

Pobjedu je u 82. minuti potvrdio Morata koji je još jednom pokazao da je zlatna rezerva. Bio mu je to peti gol nakon ulaska s klupe, zabio je tako više od bilo kojeg drugog igrača u španjolskoj ligi.

Real je vodeća momčad, ima 46 bodova, četiri više od Barcelone i Seville, ali i utakmicu manje.

>>Utakmica je još uvijek u tijeku, a opširnije pročitajte nakon završetka...

Komentara 6

DU
Deleted user
22:15 29.01.2017.

Bravo Kova

HR
hr76
22:15 29.01.2017.

Svaka čast Mateo!

MK
mksdk
22:16 29.01.2017.

Bravo Kova, majstore. Velike čestitke što si se uspio potvrditi u Realu i što je već sada jasno da ćeš im u budućnosti biti jedan od stožernih igrača.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije