Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
US Open

Pogledajte kako je Div sa Šalate proslavio ulazak u osminu finala

Ivo Karlović
Foto: Reuters/PIXSELL
1/9
04.09.2016.
u 11:17

Ivo Karlović postao je nakon Jimmyja Connorsa najstariji tenisač koji je izborio osminu finala US Opena. Connors je 1991. godine s 39 godina igrao polufinale tog turnira

Tridesetsedmogodišnji Ivo Karlović postao je nakon Jimmyja Connorsa najstariji tenisač koji je izborio osminu finala US Opena. Connors je 1991. godine s 39 godina igrao polufinale tog turnira.

U drugi tjedan posljednjeg Grand Slama sezone u New Yorku hrvatski je igrač ušao pobjedom protiv 19-godišnjeg Amerikanca Jareda Donaldsona (6:4, 7:6(3), 6:3).

- Osjećaj je nevjerojatan, predivan! Ovo je najbolji dan u mom životuImam iskustva, ali i dalje je prisutna nervoza uoči svakog meča - rekao je Ivo.

Pogledajte posljednji poen protiv Donaldsona i kako je Div sa Šalate proslavio ulazak u osminu finala US Opena u kojem će igrati protiv Japanca Keija Nishikorija...

>>Sjajni Ivo Karlović prvi put na US Openu izborio osminu finala

Komentara 5

DU
Deleted user
15:08 04.09.2016.

Karloviću, svaka čast!!!

DU
Deleted user
13:10 04.09.2016.

Dr. Ivo nije djaba doktor; mora da ima vrlo djelotvoran anti-aging recept, hehe! Samo naprijed Ivo. Najbolje tek dolazi, hahaha ;))

DO
doktor1
12:51 05.09.2016.

Osobno mi je vrlo drago zbog Ive kad se sjetim koliko ga je Pilic sikanirao i ponizavao kad je trebalo igrati za repku. Ono sto je bitno jest da je Ivo fizicki daleko losije pripremljen od Cilica ali je zato barem duplo od njega inteligentniji i pametniji. Zato i jest doktor. Svaka cast Ivo, samo naprijed, pozdrav iz Njemacke.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije