Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Incident

Pogledajte kako je huligan utrčao u teren i nokautirao odbojkašicu: 'Nije mi žao'

\'lopta1\'
Foto: \'\'
1/2
05.02.2015.
u 16:40

Da stvar bude gora, nakon susreta izjavio je da mu nije žao nje, već ugleda kluba.

Nevjerojatan incident dogodio se na utakmici ženske odbojke u Italiji. Naime, huligan koji više nikada ne bi smio doći na tribine utrčao je u teren i nokautirao igračicu Beatrice Francesconi.

Ona je u odlučujućem setu napravila pogrešku u prijemu, što su joj navijači zamjerili i negodovali zbog toga. Ona im je tada samo doviknula da će pričati kad utakmica završi.

A nakon što je njezina momčad izgubila i krenula se rukovati s protivnicama, huligan je utrčao i udario ju u glavu. Da stvar bude gora, nakon susreta izjavio je da mu nije žao nje, već ugleda kluba.

>>Kakav nokaut! Pretukla protivnicu za samo 16 sekundi!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije