Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uoči utakmice

Pogledajte kako je djevojčica 'prodala' foru Luisu Suarezu

Suarez
Foto: Printscreen Youtube
1/2
16.12.2013.
u 13:54

Tijekom rukovanja na White Hart Lineu djevojčica je izvela dječju šalu prije nego što mu je dala ruku.

Jedna je djevojčica prodala štos napadaču Liverpoola Luisu Suarezu na utakmici s Tottenhamom. Tijekom rukovanja na White Hart Lineu djevojčica je izvela dječju šalu prije nego što mu je dala ruku.

Navijačima Tottenhama to može biti jedina pozitivna stvar s utakmice budući da je Liverpool pobijedio Spurse sa 5:0, a Suarez upisao dva pogotka i isto toliko asistencija.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Idler 3
Idler 3
14:48 16.12.2013.

Ovo more nekom bit smiješno il simpatično no kaj ak klinci počnu masovno izvodit gluposti jer je to "IN" il zato kaj bude to fora na fejsu !?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije