Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zvijezda plavih

Pogledajte kako je Dinamo čestitao Daniju Olmu poziv u reprezentaciju

Dani Olmo
Foto: Slavko Midžor/Pixsell
1/6
09.11.2019.
u 21:55

Igrač plavih je poziv zaslužio sjajnim igrama u Dinamu, ali i u španjolskoj mladoj reprezentaciji


Dinamo je na vrlo poseban način čestitao Daniju Olmu poziv u španjolsku reprezentaciju.

Izbornik Furije Roberto Moreno objavio je popis kandidata za kvalifikacijske utakmice protiv Malte (Cadiz, 15. studenog) i Rumunjske (Madrid, 18. studenog), a na popisu je i Dinamova zvijezda.

Olmu je to prvi poziv za španjolsku seniorsku reprezentaciju. Igrač plavih je poziv zaslužio sjajnim igrama u Dinamu, ali i u španjolskoj mladoj reprezentaciji.

Naime, Olmo je bio jedan od najboljih igrača na nedavnom Euru za igrače do 21 godine, te najbolji pojedinac finalne utakmice u kojoj je Španjolska pobijedila Njemačku s 2:1.

Foto: Screenshot/GNK Dinamo

>> Pogledajte što je Dani Olmo rekao o pozivu u reprezentaciju

Ključne riječi

Komentara 1

MA
Mama
09:14 10.11.2019.

čestitke,bravo!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije