Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nervozna reakcija
Povratak na članak

Pogledajte kako je bijesni Messi nasrnuo na hrvatskog nogometaša

Igra Hrvatske bila je fenomenalna, odlično smo stajali na terenu, bili kompaktni i nismo argentinskom čarobnjaku dopustili da se razigra.

Komentari 6

DU
Deleted user
10:57 22.06.2018.

Žalosno je je to samo zato što se radi o Mesiju nije dobio karton.A FIFA non stop mantra ferplay.To nije farplay kao ni ono napucavanje Rakitića. Uglavnom prst dolje Argentincima i njihovom ponašanju na terenu a kao sve neke zvjezde.Sramota.

VL
Avatar Trpimir
Trpimir
11:21 22.06.2018.

Sramota! I za Fifu i za Messija, najbolji se ne ponasaju ovako: dno dna.

VL
DU
Deleted user
10:57 22.06.2018.

Ne spominjati nikakvo finale već slijedeću utakmicu možeš naletjet na minu jer svako može dobit svakog a potrebna je i doza sreće no da smo kompaktni jesmo.

VL
PU
Pukovnik
10:51 22.06.2018.

Uživajmo u veličanstvenoj pobijedi. Udarati po najboljem igraču svijeta (tu je i naš Modrić) nije ni sportski ni fer. Što bi on trebao? Pustite čovjeka na miru. Okrenimo se sebi i ostatku utakmica do pobjede u finalu.

VL
AL
alf
10:22 23.06.2018.

Budimo mirni, nemojmo odmah ocekivati finale. Do toga jos treba odigrati dosta nadmetanja. Nemojmo stvarat pritisak na igrace.

VL
BA
bakulušić
13:27 22.06.2018.

Messi je najveći igrač svih vremena. Jedan dio javnosti to ne želi priznati iz prostog razloga što nije Englez i što ne igra za "kraljevski klub" A nogomet je igra u kojoj se i gubi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.