Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
snimka nereda

Pogledajte kako je bakljada izgledala s tribina San Sira

bakljada
Foto: Screenshot
1/2
17.11.2014.
u 14:00

Na teren je bačeno više od 20 baklji

Hrvatska je igrala sjajno na San Siru i držala Italiju ''na konopcima''. A onda je u 73. minuti uslijedio prekid utakmice. Na igralište je bačeno više od 20 baklji nakon čega je na tribinama došlo do sukoba talijanske policije i hrvatskih navijača.

U videu možete pogledati kako je izgledala bakljada s dijela tribine na kojoj su bili smješteni hrvatski navijači.

>>Neredi nastavljeni nakon utakmice, 17 navijača noć provelo u pritvoru

>>Talijani nas uspoređuju sa Srbima i tvrde da dvije utakmice igramo bez gledatelja!

>>Evo kako su nas Ćorluka i Mandžukić spasili od trajnog prekida!

Komentara 23

CE
cenzura
14:42 17.11.2014.

Nije ovo sramota svih navijača! Ovdje se radi o pedesetak napušenih plaćenika kojima je jedini cilj stvaranje nereda i pravljenje štete svim nogometnim zaljubljenicima. Vjerujte, ovi likovi koji su bacali baklje i pravili nered dolaze na utakmice a da upće ne znaju tko s kim igra, oni su došli samo praviti nered, to im je jedini cilj i svrha. No, da je i malo volje od strane pravosuđa i policije, lako bi im se stalo na kraj. Imamo zakon o spriječavanju nereda na sportskim takmičenjima, treba ga samo provoditi. Drastične zatvorske kazne i doživotna zabrana prisusvovanja bilo kojem sportskom događaju. Da se postupi tako prema ovoj pedesotorici, za nekoliko mjeseci nebi uopće imali problema s navijačima.

Avatar TobyKuntaKinte
TobyKuntaKinte
15:19 17.11.2014.

Naša Hrvatska je igrala odlično , . , dio nezadovoljnih navijača se ponijeo huliganski , . , problemi s HNS-om i ostala politička nezadovoljstva nemogu se riješavati u Milanu niti takvim načinom ispada , . , komentari od strane mrziteljaelja Hrvatske su odraz njihove nemoći i za njihovo kmečanje niko nema sluha , . , mi volimo Hrvatsku i samo takve komentare čujemo , . , Naša Hrvatska je igrala odlično ...

MI
Miro
14:48 17.11.2014.

Ove rušilačke skupine moraju biti registrirane i svo odreda dobiti zabranu dolaska na stadione. Policija lako može svakog slikovno i osobno registrirati, te svakome od njih izreći zabranu dolaska na utakmice. Sve zabrane trebaju biti registrirane kod HNS i naravno kod policije. Za sveku prodanu kartu treba zahtjevati osobnu iskaznicu i preslikom an racunalo vidjeti da li doticni ima zabranu. Još bi bilo jednostavnije da se svakome od navijača, u najmanju ruku naoko sumnjivima, njihova iskaznica poput putivnice na granici stavi na računalo i vidi jeli dotočni uredna čovjek ili neuredan zloduh.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije