Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAGRIJAVAO SE 40 MINUTA

Pogledajte kako je Ancelotti ponizio napadača Reala

Jese Rodriguez
Foto: nph/NordPhoto/PIXSELL
24.02.2015.
u 10:57

Trener Reala je u 51. minuti Jesea poslao s klupe na pričuve na zagrijavanje. 21-godišnji napadač zagrijavao se čak 40 minuta, a na teren je ušao tek u sudačkoj nadoknadi

Real je u nedjelju svladao Elche s 2:0 i pobjegao Barceloni na četiri boda prednosti, no jedan igrač kraljevskog kluba nije bio sretan nakon utakmice. Jese Rodriguez ljut je na trenera Carla Ancelottija.

Trener Reala je u 51. minuti Jesea poslao s klupe na pričuve na zagrijavanje. 21-godišnji napadač zagrijavao se čak 40 minuta, a na teren je ušao tek u sudačkoj nadoknadi. Odigrao je samo 25 sekundi i ni jednom nije dodirnuo loptu...

>> Španjolski 'drvosječa': Nakon ovog starta Baleu je mogla biti uništena karijera

Komentara 5

MO
mozdaznam
12:53 24.02.2015.

siguran sam da ce mu realova placa riješit ljutnju

Avatar CVARCI-KULEN-SLANINA
CVARCI-KULEN-SLANINA
14:45 24.02.2015.

Po meni bi svi rezervni igraci trebali 90 minuta da su na zagrijavanju.Zasto bi bilo 40 min ponizavanje.A novac dobiju za sjedenje na klupi e gospodo bar da djelic isplate zaradite malo na travu i trckarajte.Novinar VL totalno krivo komentira ovakav postupak trenera.Bravo Ancelotti.

LO
loza
16:07 25.02.2015.

pa nije ništa neobično, no pošto sportski novinar ne znaći ujedno i bavljenje sportom...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije