Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U NEW YORKU

Pogledajte kako izgleda novi Ronaldov stan vrijedan 16 milijuna eura

Ronaldo
Foto: Gtres/PIXSELL
24.08.2015.
u 13:54

Kupnja stana u New Yorku samo je pojačale glasine o odlasku CR-a u MLS 2018. kada će imati 33 godine. Još prije ga se povezivalo s LA Galaxyjem.

Cristiano Ronaldo godišnje po ugovoru od Real Madrida zarađuje oko 16 milijuna eura i za tu svotu kupio je stan u New Yorku, piše Goal.

Nalazi se na Petoj aveniji, a ima prekrasan pogled na grad. Stan se nalazi u Trump Toweru, zgradi čiji je vlasnik mogul Donald Trump. Ima 250 kvadrata.

Kupnja stana u New Yorku samo je pojačale glasine o odlasku CR-a u MLS 2018. kada će imati 33 godine. Još prije ga se povezivalo s LA Galaxyjem.

>> Fotografije Ronaldova stana pogledajte ovdje

>> Ronaldo će ove sezone prestići sve osim onoga koji mu stalno bježi

Komentara 23

Avatar nula
nula
15:32 24.08.2015.

I caca mu je imao isti stan na Madeiri .... Samo sto je krov bio od ...slame , a pod od utabane zemlje (-:

KU
Kukurlinda
17:09 24.08.2015.

Ovaj Ronaldo je bar na pošten nacin došao do love.za razliku od Bandića, Mamića, Karamarka,Turudića,Vase,Sanadera,Vidosevica, Pasalica, Lukovica, šuice is ekipe

DC
DC
15:57 24.08.2015.

Lijepi stancic... svida mi se. Sta se tice 'cuvara', skoro sve malo luksiznije zgrade imaju recepcionere, koje novinar ovde zove 'cuvarima'.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije