Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zar i ti?

Pogledajte kako Balotelli ismijava Cristiana Ronalda!

Mario Balotelli
Foto: Reuters/PIXSELL
19.01.2015.
u 11:33

"Napadač koji još uvijek nije postigao prvenstveni pogodak ove sezone nije u poziciji da ismijava nekoga. Zbog čega je onda uopće mogao pomisliti da je dobra ideja da se izruguje osvajaču Zlatne lopte?"

Cristiano Ronaldo nedavno je u Zürichu osvojio svoju treću Zlatnu loptu, nagradu za najboljeg nogometaša godine. Prilikom preuzimanja nagrade Portugalac je ispustio neobičan urlik i izazvao podijeljene reakcije. Nekima je to bilo simpatično, a neki su ga odmah počeli ismijavati.

A ovoj drugoj skupini pridružio se i Mario Balotelli, igrač Liverpoola koji je na društvenim mrežama objavio video u kojem imitira Ronaldovo slavlje. Engleski mediji odmah su to osudili, smatrajući kako Balotelli nije adekvatna osoba za ruganje.

"Napadač koji još uvijek nije postigao prvenstveni pogodak ove sezone nije u poziciji da ismijava nekoga. Zbog čega je onda uopće mogao pomisliti da je dobra ideja da se izruguje osvajaču Zlatne lopte, pita se Mirror.

>>Ronaldo osvojio Zlatnu loptu i glasno uzviknuo... Evo kako se sprdaju s njime zbog toga

Komentara 5

Avatar pekarr
pekarr
12:01 19.01.2015.

ljubomora uvijek nastaje iz slabosti.

DI
dinamojavolim1
12:06 19.01.2015.

on nije u poziciji ni sivonjica ismijavat

PI
pitijestpit
13:15 19.01.2015.

Eto jadan i on se s nekim sprda.. a to sto padaju banane po terenu i ostale uvrede to je zaboravio.. ☺

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije