Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jeste li to ikad vidjeli?

Pogledajte jedan od najzanimljivijih golova u kvalifikacijama: 'Za to ti treba puno sreće'

Quincy Promes, Nizozemska
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
10.10.2016.
u 10:07

– Plan je bio prvome gurnuti loptu kroz noge, ali zaista treba puno sreće da lopta na taj način završi u mreži

Kvalifikacijske utakmice za odlazak na Svjetsko prvenstvo i ovoga su nam vikenda donijele pregršt lijepih poteza i golova, a gledatelji utakmice Nizozemska – Bjelorusija vidjeli su jedan od najzanimljivijih.

Iako pogodak Quincyja Promesa možda nije pretjerao atraktivan, zasigurno je prilično zanimljiv jer je nakon njegova udarca lopta prošla čak trojici igrača kroz noge, što se zaista rijetko može vidjeti.

– Plan je bio prvome gurnuti loptu kroz noge, ali zaista treba puno sreće da lopta nakon toga prođe još dvojici igrača, rekao je Promes nakon susreta.

Nizozemska je u toj utakmici slavila sa 4:1 te je nakon dva kola prva na ljestvici skupine A.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije