Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nove pohvale
Povratak na članak

Pogledajte Halilovićeve majstorije: 'Podsjeća na mladog Messija'

– Jako sam sretan. Puno igram, zabio sam gol i imam dvije asistencije. Hvala suigračima, Sporting je jako dobar klub – rekao je Alen

Komentari 8

JU
juma
10:15 05.10.2015.

Igra dobro otkad je posudjen u Gijon i vjerovatno će biti i bolji, ali na you tube uradcima svaki igrač može izgledati vrhunski. Ne vidi se recimo krivo dodavanje iz kojeg se izrodio jedanaesterac za Espanyol, niti to da praktički ne sudjeluje u fazi obrane i da je tada njegov tim s igračem manje na terenu.

VL
FI
fijaker
10:42 05.10.2015.

Bravo Alene, hoću reči Hrvoje. Tvoje članke sigurno čitaju u Barceloni pa će ga radi njih vratiti. O nijednom našem igraču se toliko nije pisalo kada je otišao u inozemstvo a imaju (imali su) bolji status od njega. Izgleda daa tata i menađer znaju kako se radi s novinarima.

VL
ZO
zoom
09:38 05.10.2015.

kad je bio u dinamu, onda vam nije valjao ništa, bio je "prevara", ali čim je otišao iz dinama, odmah su ga pune novine, svaki dan novi članak + video??! isto i sammir i brojni drugi!!! fuj!

VL
Avatar utunelu
utunelu
13:19 05.10.2015.

novinari postavimo vec jedno stvari kako jesu i trebaju bit..vi na silu stvarate od odredenih ljudi zvijezde bilo da s radi o nogometasu pjevacu ili bilo cemu i toga je dosta!!!on je polutaletiran klinac cije je tata lovio valjda novinare gurao im lovu u džep da ga hvale!!!Ako nisi bogom dan za nesto nisi i ne smijes i ne moras bit!!!bez obzira sta je neciji otac dao za njema 500 000 eura!!!Gledao sam ga 20 puta ogranicen igrac i to je to ,sjetite se vas "zvijezde" Nike Kranjcara gdje je ogroman potencijal -novinarski i tatin kranjcar?nigdje a po vama je trebao bit najmanje u realu!!

VL
Avatar utunelu
utunelu
13:21 05.10.2015.

u hnd treba poslati i na saboru to izglasat da je novinarima zabranjeno uzimanje love za pisanje o nekome

VL
DU
Deleted user
09:39 05.10.2015.

bravo alene !!! samo rad, rad, rad i rad. talent ima nevjerojatan tako da je sve na njemu. dobar potez posudba u gijon.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.