Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
razlozi poraza

Pogledajte grafički prikaz zašto smo izgubili od Meksika

hrvatska meksiko
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
24.06.2014.
u 15:30

Na prikazu gdje je koji igrač najviše puta dodirnuo loptu vidi se kako su Modrić, Rakitić i Kovačić, nakon što je ušao, praktički na istom mjestu, te da su si međusobno smetali!

Modrić, Rakitić i Kovačić smetali su si, Srna se samo branio, a Meksiko je cijelu igru naslonio udesno. Goal.com nudi ekskluzivan grafički prikaz utakmice Hrvatske i Meksika!

Na prikazu gdje je koji igrač najviše puta dodirnuo loptu vidi se kako su Modrić, Rakitić i Kovačić, nakon što je ušao, praktički na istom mjestu, te da su si međusobno smetali! Također, stoperi su stajali plitko, a Srna je djelovao samo defenzivno. Kod Meksikanaca je, pak, cijeli teren ''nagnut'' na desnu stranu, što znači da su cijelo vrijeme napadali hrvatsku lijevu stranu.

Grafički prikaz pogledajte ovdje.

>>'Meksiko nas je taktički razbio. Kovač je neiskusan!'

>>Pogledajte tučnjavu hrvatskih i meksičkih navijača u Recifeu

Komentara 5

JM
jezero-matica
16:30 24.06.2014.

Stanje u tuznoj Domovini preslikalo se na sve i svakoga! Bez srca,ljubavi i htjenja! Dok je Mexiko ginuo za svoju Domovinu,pokazao srce,ljubav i htjenje!

LA
Laf
16:45 24.06.2014.

Mislim da je vrijeme da se neki oproste, a neki se konacno pocnu truditi u repki kao u svojim klubovima. Ne zamijeram na ispadanju, bili smo dio spektakla sve je to lijepo. Ali dojam je da nismo dali sve odd sebe ili pojedini nisu to dali.

Avatar MK
MK
17:14 24.06.2014.

A zasto onda Meksiko nije izgubio ako su si Hector Herrera, Giovani Dos Santos i Oribe Perlalta stajali jedan drugome u putu - kao i Rafael Marquez i Jose Vazquez? ...Zakljucak VL-a na temalju grafike nema uporiste i totalno je bez smisla! ...Istina je da je tu bilo gusto i da je bilo malo prostora - ali bitnije je "kretanje" nego tocka najcesceg svracanja i "moguce krizanje" sa drugim igracem koji na istom mjestu cesto svraca... To sigurno nesto govori - ali ne to sto je VL iz grafike zakljucio...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije