Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Utrka legendi

Pogledajte fantastične fotografije skijaškog spektakla u centru Zagreba!

Utrka legendi, zagreb, Bakačeva
Foto: Anto Magzan/Pixsell
1/22
04.01.2017.
u 22:42

- Jako je lijepo biti ovdje. Uvijek je sjajno okupiti mlade i stare legende na jednom mjestu, to je prekrasna promocija za Zagreb, Hrvatsku i skijanje Jean-Claude Killy.

U Zagrebu je danas održana spektakularna utrka skijaških legendi. 18 ukupnih pobjednika Svjetskog skijaškog kupa spustilo se Bakačevom ulicom, od Katedrale do Manduševca, i oduševilo mnogobrojne gledatelje koji su u središte hrvatske metropole došli gledati kremu skijaškog društva. 

Iako je rezultat bio u drugom planu, spomenimo da je pobjedu odnijela Renate Götschl ispred našeg Ivice Kostelića.

- Jako je lijepo biti ovdje. Uvijek je sjajno okupiti mlade i stare legende na jednom mjestu, to je prekrasna promocija za Zagreb, Hrvatsku i skijanje Jean-Claude Killy.

Ivica Kostelić također nije skrivao oduševljenje.

- Nikada nisam pomislio da je ovo moguće. Tata mi je o tome pričao, da se na skijama moglo doći sa Sljemena na Jelačić plac. Dogodilo se i to i jako sam sretan.

A djelić ovog spektakla možete doživjeti i kroz naš video i fotogaleriju. Neki kadrovi zaista su spektakularni.

 

 

Komentara 3

MA
MarkoKosmicki
08:55 05.01.2017.

poruka dezurnim kriticarima!,,,,ovo je bilo pun pogodak,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije